If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди година се наложи да сменя кабели, заради лулите. Тогава ми обявиха страхотна цена за комплекта - 260лв. Щях да падна В крайна сметка смених лулите само, оказа се, че могат да се развият и се сменят само те Светна ме един пич с 155. Тогава си реших проблема. Ама ми е интересно дали някой е сменял кабели, ама не тези от 260лв., да сподели марка, магазин ... да си вмъкна и аз въпроса към темата на Wnite Power
Аз сменях (8V мотор).
Два комплекта от AUDI B4 за 200лв BOSCH с някаква отстъпка.
Значи само на единия цилиндър се различаваше дължината с 4-5 см, четвъртия май.
Да, и аз смених кабели. Сложих комплект на "шампион" за алфа 155. Доколкото помня мяй бяха около 140 лева всичките. Имаше и на някаква шталианска фирма, за 160 но не помня как се казваше.
ей ,
става дума за кабели за 2.0 16В
2та дълги между 1 и 4 цилиндър и двата къси между 2и3 цилиндър
аз съм с 4 бобини
и за детонации да знаете че има детонации ама тогава са вече много зле
а иначе нощем на тъмно ктро отвориш капака и като погледнеш от близо и какво виждаш
звездички в мрачна нощ...
фарчат изкри та си е ... мамата
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
напукана пластмаса при предното стъкло на алфа 155
Някой беше казал, че пластмасовото покритие при отворите за въздух при предното стъкло можела да се купи и смени отделно от цялото табло. Вярно ли е това и ако да, откъде мога да си закупя такава? Това явно е слабост на всички 155. Не съм виждал още такава със здрава пластмаса на това място. Моята дзойде здрава от италия но зя няколко месеца...
------------------------------------------ Колега, има тема за това: http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1889 Тази се отнася за кабели за свещи!
Comment